20 mar

Brug stemplet flere gange

Jeg har længe gået og kigget på et stempel fra Altenew, og længe har det lykkedes at overbevise mig selv om at jeg ikke vil få brugt det nok, i forhold til hvad det koster.

Under Convention, gik det ikke længere, stemplet plagede og plagede, og jeg havde modstået andre lækkerier, så jeg satte mig for, at hvis jeg købte det, så skulle der gøres en ekstra indsats for at få lavet noget med det.

Jeg er desværre i Corona-Fængsel, og på de dage hvor jeg har haft det godt nok, har jeg arbejdet på mit projekt. Hvis der er 2 kort på et billede, så er mønsteret semplet på det samme stykke karton, og derefter delt til kortene.

Ja, det er det samme stykke karton der er brugt til kortene.

Kortet til venstre er det reneste og min mands favorit mellem alle kortene. Mønsteret er stemplet i en mellem grå, og teksten er et nyt sæt fra Three Scoops, der er heatembosset med kobber fra Altenew.
Det højre kort er farvelagt med Chameleon tusser, jeg tror nok det ender med en tekst op af den ene eller anden slags, men lige nu, ligger det sådan, er ikke tilfreds, men tror det bare mangler den rigtige ide.

Nu med klare farver, og et (næsten) helt stempel

Her ligger det fulde stempel, og det er ret tydeligt at jeg bare har delt det på midten. Konturen er stemplet først med en mørkeblå, og derefter Versa Mark, og klar embossingpulver, der er varmet. Derefter er der farvelagt med Chameleon tusser.
Tekststemplerne på det øverste er Gittes Eget design (Hobbyboden), Dien med Tillykke på det nederste, er fra “simple and Basic.

Konfirmationskjolen kan være andet end hvid

Det næste sæt, er stemplet på råhvidt papir. Farvelægningen er stemplet på, med de medfølgende fyldstempler. Kjolerne er skåret i metalic karton, den øverste i en blank guld, og den nederste i en mat rosegold (ikke så nemt at se på billedet) Det øverste har plads til et kort navn, hvis det er det man vil. Det nederste kan et eller andet, når mønsteret og kjolen lige pludselig spiller sammen. Kortene er lavet på baser i craft farvet papir.
Kjoledien er fra “By Lene”.

Når ups bliver til en fordel

Det var meningen at det hele skulle være stemplet op i grå, men der var noget afsmitning fra stemplet på den ene blomst, så den blev svag lyserød i stedet. Så det lille farvedryp, kom også ind i de færdige kort.
Kortet til venstre har fået et tillykke fra NHH, der er skåret 4 gang i sort karton, og limet oven på hinanden, hvorefter det er heatembosset i sølv i et mærke jeg ikke lige har styr på, og kun har set det ene sted hvor jeg købte det, men det giver altid de meste fantastiske resultater i sølv 😉 Den lyserøde matte er et særtilfælde, normalt køber jeg ikke specielt ensfarvet papir, men har ofret mig en pakke fra “The paper Boutique”. Det er fuldstændig fantastisk at røre ved, jeg aner ikke hvad det er, men det er “rart at røre ved”, som min gamle sløjdlærer altid sagde.
Kortet til højre har fået en matte af mat sølv, fra en af Tonic’s Craft Card serie.

Når ideerne er ved at være brugt

Her er farverne også stemplet på grundstemplet i lilla nuancer. Det var den sidste der var tilbage af de første jeg havde stemplet op, men ideerne var ved at slippe op.
Venstre kort: I stedet for at dele mønsteret, blev det denne gang til kvarte, det jeg egentlig havde i tankerne fungerede ikke, så delene endte som hjørenedekorationer. “Kun til dig” er fra NHH, og skåret i 2 nuancer af lilla, og derefter limet sammen, lidt forskudt. Herefter er det heatembosset med klar. Billedet yder ikke virkeligheden retfærdighed, for når man står med det i hænderne, er det ret lækkert.
Kortet til højre blev det allersidste, og jeg måtte have lidt inspirationshjælp på udefra. Det endte meget enkelt, med mønsteret og et lilla Tillykke (die fra Three scoops). Ikke raketvidenskab, men den sidste af de opstemplede stykker, blev også til et kort.

Den kasserede ide

Mens jeg prøvede at få noget ud af den sidste af de lilla kort, havde jeg en ide med at stemple mønsteret i den lyseste grå, for at give lidt liv til baggrunden. Det fungerede ikke med det lilla stykke, men med lidt blomst og blade (Blomsten er ranunkel fra Altenew), så kan det alligevel noget. Tekststemplet er fra “Gittes eget design” (Hobbyboden).

Det blev til en hel del kort, og jeg føler nu, at ja, jeg kunne en del med det stempel, og det er også potentiale til fremtidige kort i det 😉 Jeg skylder måske at fortælle at stemplet der er grundlag for hele projektet, er Arabesque Medallion Stamp Set fra Altenew

Håber der er andre derude der er i gang med at udfordre dem selv, på den kreative måde 🙂

Hilsen
Ann