9 maj

Gode og dårlige dage.

Den anden aften havde jeg et kort der skulle være færdig, og det spillede bare ikke. Lige meget hvad, så var der bare ikke noget der ville blive rigtig lækkert.

Dagen efter, skulle jeg ikke lave noget, så jeg startede med en rest der ikke ville fungere dagen før, og lige pludselig, så var det første kort færdigt. Eller færdigt og færdigt, det er helt fint neutralt kort, men hvis der er en specifik anledning, er det et der er hurtigt at fylde noget mere på.

Når man nu havde en god dag, og var i godt selvskab, så kunne man jo lige så godt fortsætte. De næste kort, var et par skitser fra en udfordring jeg har kigget på, men nok ikke når at deltage i, i denne måned. Dog er der et par enkelte skitser, jeg synes var spændende, men godt kunne tåle lidt af min egen kreativitet.

Jeg fandt aldrig ud af om der var fejl i skitsen, og skærevejledningen, eller om jeg fik vendt rundt på et eller andet undervejs, men da kortet skulle samles, kunne jeg ikke få det til at ligne skitsen. Heldigvis var det bare fri leg, så de kom bare på, i en anden retning. For første gang blev det nødvendigt at fuzzycutte en topper. den så for mærkelig ud, med helt lige kanter.

Heldigvis skulle jeg ikke tidligt i seng, så der kom lige et kort mere af nogle af resterne fra det forrige kort.

Jeg havde set andre give deres bud på skitsen, og synes at der var lidt “tomt” i den nedre/højre del. Efter kortet der ikke ville blive tilfredsstillende dagen før, var jeg for sent kommet i tanke om blomsterstemplet, men nu var tanken ikke så langt væk, og det viste sig, at det fungerer fint til at ballancere mod mønsterpapiret i det andet hjørne.

Efter det kort, er jeg glad for jeg ikke skal lave materialeliste, for en hurtig optælling, viser at der er produkter fra ikke færre end 2 svenske mærker, og 2 danske, og så kommer papiret oveni 🙂

Hvad med kortet der ikke fungerede? Tja, det blev jo lavet på akkord, så det nåede jeg ikke at tage et billede af (og den undskyldning holder jeg mig til 😄).

Gad vide om jeg skulle finde papiret frem igen, og se hvad kreativiteten har at byde på i dag.
Hilsen
Ann