1 dec

Er det ved at være tid til jul?

Jeg er ikke den store julefan, eller skulle jeg hellere skrive nissefan, og har aldrig været det.

Jeg så  på Scrapsisteres 2.0 nogen der opfordrede at blogge hver dag indtil jul. Jeg kan ikke garantere at der kommer et indlæg hver dag, men kan da gøre et forsøg.

I går hyggede jeg mig lidt med Scrap, der ellers ikke har været energi til, siden Scrap-a-mania. Jeg skulle egentlig lave til-og-fra-kort, men jeg kunne ikke lige finde mit “til og fra” stempel, så de første blev ikke færdige, og jeg blev muligvis distraheret lidt af mine indkøb i november 🙂

Så dagens produktion endte med disse julekort:

Dog kom jeg til at sælge disse 3 , og de fleste andre julekort jeg havde på lager, så jeg bliver nok nød til at lave nogle kort i morgen (hø, hø det var da heldigt….).

Det kan være at der er nyt i morgen 😉

 

PS: lige den hurtige om kortene. embossing folderen er fra Sizzix, stemplerne er “Gittes eget design”, fra hobbyboden, Dien kan jeg ikke huske hvem har lavet (måske “my favorite things”). Farverne er “Metallic lustre”, i grøn og champagne. Bling er fra Netto.

 

4 meninger om “Er det ved at være tid til jul?

  1. Dejligt du er med : ) og fine julekort du har fået lavet , altid dejligt med nye indkøb,det giver ny inspiration. Håber du snart finder dine til og fra stempler
    Glædelig 2 december

  2. Hyggeligt du også er med. Der er heldigvis mange andre muligheder end nisser, hvis man ikke er til dem. En fin lille serie du har fået lavet her

Lukket for kommentarer.