10 jun

Bryllupskort

For nyligt havde jeg en bestilling på et bryllupskort, og ramte noget af en krise, da lige meget hvad jeg forsøgte mig med, så blev jeg ikke helt tilfreds, så det var med lidt uro, jeg skulle lave endnu et.

På en af de mange arrangementer jeg har været været på det sidste halve års tid, var der 2 ark designpapir, fra Mintay, men bryllupstema. Dem fandt jeg, da jeg ledte efter noget andet, og tænkte “måske kan det bruges”.

Det viste sig at der var en stribe i det ene ark, der ville give 2 søde kort. Problemet er bare at jeg synes der var så maget i motivet, at det blev lidt fladt.

Det der kunne blive til kort nr2, blev i stedet for til bagside, og pludselig kom jeg i tanke om jeg ikke havde fået besked på om der skulle være penge lomme i eller ej.

Jeg kiggede på resten af arket, og fandt ud af, hvordan jeg kunne lave en bid til lomme, men stadig efterlade et godt stykke til et andet kort.

Er skrivefelt og 4 gange udskåret “Bryllup” og wupti, så var det et sødt bryllupskort.

Håber det gav en ide til at bruge hvad der er i gemmerne, og nogle gang kan et mønsterark blive til noget helt andet, når man skære det til mindre stykker.

Hygge
Ann

Her lidt stille, og det er der flere årsager til. Først er der det almindelige arbejde, der tager en del tid, og så er jeg også i designteam hos en butik. Derudover er der andre interesser der også skal plejes, men for en gang skyld er det blevet plads til et kort her på min egen blog.