6 dec

Den kloge kortkasse

Min kortkasse på arbejdet, er kommet hjem.

6-december

Den har stået på min plads i over et år, og kan noget den gamle kortkasse ikke kunne. Denne her kan holde styr på priserne. Hvis bare man lægger kort til samme pris, i den samme skuffe, så kan eventuelle kunder selv regne prisen ud. Hvis man er rigtig snedig, så sætte man en seddel ovenpå, med oplysninger om at kort i øverste skuffe koster 10 kr., mellemste skuffe 20 kr., og nederste skuffe indeholder kort til 30 kr. og så et MobilePay nummer.

Skuffedariet var engang lyserødt, med hvide kanter, men det fik en smukkesering og 3 håndtag, da jeg synes den pink farve var lidt for skrap, og skufferne fik håndtag, da jeg havde købt nogle under udsalg i Panduro, og skufferne ikke gled så let, med den halvcirkel der er i kanten på det der nu er bagsiden af skufferne.

Mønsterpapiret kan jeg ikke husker hvor kommer fra, men husker at have 2 stykker i et halvt år, inden jeg købte 2 stykker mere, og fik lavet skuffedariet pænt.

Jeg har smugkigget i indholdet, der var et par overraskelser, kort jeg troede der havde fundet nyt hjem for længst 🙂 Det kan være i kommer til at se lidt derfra i nogle af de kommende dage.

Hygge

Ann