4 nov

Fødselsdagskort i lange baner

Som nogle af de tidligere indlæg siger, er det ved at være tid til julekort, alligevel kom der en del fødselsdagskort bag på mig 🙂

1-9-50-90

2-emilie

Et kort til en pige der er meget begejstret for heste, hvis man skal tro på ønskesedlen.

Kortet er MEGET enkelt, og der er kun brugt hvid karton, udover det stykke med sort som hesten er skåret i. De lyserøde områder er hvid karton, der er farvet med Distress ink.

 

3-50-1

En bestilling på et kort til en halvtredsårig. Jeg havde måske ikke hørt så godt efter, så det blev kønsneutralt. Igennem hullerne kan man se et stykke guldkarton, selvom det driller lidt på billedet. Tallene 50, er farvet med en gul “Wink Of Stella”, og giver et bedre indtryk i virkeligheden.

4-50-2

Jeg syntes kortet trængte til at blive piftet lidt op indvendigt, Så der blev skåret et ekstra sæt tal, og de blev brug som masker inde i kortet.

 

Sidste men ikke mindst, så skulle der styr på kortet til fødselaren i morgen:

5-mormor

Kortet endte med at blive super enkelt, og jeg havde da overvejet et lille banner med “tillykke” under rosetten. Men i dette tilfælde synes jeg kortet skulle være mere som modtageren, diskret men gennemslagskraftig.

 

Det var bare lige det jeg ville vise 🙂

Der er noget på vej med albums mm. Dog er det lidt kringlet at lave flere projekter på en gang, og når det er større projekter så er det også lidt sværere at få dem helt færdige.

 

God weekend

Ann