21 mar

Det må prøves

Du kender set sikkert godt, man ser noget, og det kunne man godt selv tænke sig at lave. Sådan et kort faldt jeg over for et par uger siden. Den anden dag faldt jeg så over en tutorial på kortet. Nu havde jeg ikke opfattet kortet som svært at lave, men da jeg så tutorialen, var der et “aha” og et “det tror jeg så ikke…”.

Så da jeg videoscrappede med en veninde tidligere, begyndte jeg at lave kortet, selvfølgelig liftet til indholdet af mit eget lager.

Lilla er altid godt

Alle de ting jeg har brugt, havde jeg inden for rækkevidde, så det har været inden for en radius af 2 meter, undtagen skæremaskinen.

Mønsterpapiret er fra Paper Favourites. Sommerfuglen er fra et gammel sæt fra Bo Bunny. Rosetten er fra “Jeanies art”, men næsten hvad som helst kan bruges, bare det er over 3½” i længden. Det er bedst hvis det er noget symmetrisk, da man vil kunne se bagsiden når man åbner klappen, så man kan sætte en ekstra på bagsiden og så en flot overflade.

Med åben klap

Under klappen har jeg valgt et stempel fra “Leg og Hobby”, som jeg synes kunne være en god hilsen i disse tider, hvor pandemien er lige om hjørnet.

Dawn har lavet en tutorial der er til at følge med i, jeg plejer nu at spole over når hun stempler, for hendes stemme kan godt være lidt gennemtrængende 🙂 Husk at det kan være du skal justere dine mål en lille bitte smule, for at udnytte dit papir maksimalt.

Det man ikke kan se på mit kort, er at det faktisk kun er forsiden du har set, det åbner som et almindeligt kort, med god plads til at skrive en hilsen.

God fornøjelse

Ann