15 dec

15. December

I dag bliver opgaven endnu friere, og det så bliver sværere eller lettere, det er ikke til at sige.

Stjerne rosetter

Der er lidt valgmuligheder i dag. Der er 3 rosetter i pakken, den hvor man kan se de bukkede stjerner, er lavet i sølvkarton, men desværre er det hvidt på bagsiden, så der er også en i hvid og råhvid, da de har samme farve på begge sider. 

Helt ærligt har jeg ikke lige selv et billede af hvad jeg ville lave ud af rosetten, tror det er en af dem man skal tænke lidt mere over. Tillykke i lyserød, det burde ikke være svært at blande ind i et eller andet.

Stjerne rosetten kan jeg ikke lige finde dien til lige nu, men mener at det er en Joy, uden at være helt sikker. Tillykke er igen, igen “Simple and Basic”

2 meninger om “15. December

  1. Hej Ann. Jeg er desværre ret bagud med at kommentere, men nu får du lige en her som gælder for flere dage. Det tager jo tid selv at blogge dagligt og læse kommentarer for Fifty. ;0)
    Sikke en sød ide med denne kalender – og jeg tror jeg ved hvem modtageren er. Mange fine ideer i de materialer du giver og også nogle svære dage, hvor personen nok lige skal tænke mere over det kommende kort. Knus herfra

  2. Ikke alle dage er lige “flinke”, og der bliver også tænkt. December er en travl måned, så jeg havde ingen forventning om at det var muligt at lave en udfordring hver dag. Indimellem kommer der også andre aftaler, børnebørn der skal passes osv.
    Men hun er sej, og siger indimellem “den er svær”, men jeg skal lige love for der kommer et eller andet ud af det alligevel 🙂

Lukket for kommentarer.